Nyt sitten onkin ollut kiva päivä tuolla Ikaalisissa. Aamulla lähdimme topakasti liikkeelle Merjan ja Paulan kanssa suuntana Ikaalisten kylpylä jossa oli tämän vuoden skräppäys tapahtuma. Paikalle oli kerääntynyt jälleen paljon toinen toistaan innokkaampia askartelijoita sekä myöskin myyjiä oli kiitettävästi että taas sai vähän tehtyä joitain hankintoja, hyvin maltillisesti. Kyllä se on uskomaton juttu mutta tämä porukka saa mielen virkeäksi jo pelkällä läsnäolollaan, on niin ihana kuulua joukkoon. Otin jokusen kuvankin mutta ovat hieman epäselviä kun on tainnut kamera heilua.

Missähän tämän pöydän askartelija luuraa kun niin topakasti lähti ja sanoi että nyt onkin sitten mentävä myöskin jotain tekemään, takana kolme tuntia

pitäähän sitä käydä vähän neuvottelemassakin välillä

niinpä tietenkinkyllä sitä kaunista jälkeä tuli

toisilta vai miltä näyttää

mutta mitä tekivät nämä kaksi ahkeraa rouvaa????

takana neljä tuntia ja tässä on TAAVAN taidonnäyte, kaksi itsetehtyä korttipohjaa, ei mikään turha tyttö, HYVÄ TAAVA.Ehkä se tyhjä tuolikin on saanut ahkeran askartelijan pöydän ääreen, pitää aamulla kyllä mennä tarkistuskierrokselle. No niin eiköhän tämä hupi jo riittänyt, meillä oli tosi kivaa minä vain jouduin lähtemään kesken kotiin. Laitan pokkeuksellisesti pienet ostokseni tähän että sain edes jotain minäkin aikaiseksi.