lauantai, 23. kesäkuu 2012

Yllätys postia

Mukavaa juhannuspäivää teille jokaiselle. Minä olen vanhentunut oikein kunnolla jokunen aika sitten ja sain aivan ihanaa postia laatikon täydeltä. Oli siinä varmasti postipate ihmeissään kun laatikko täyttyi useampana päivänä muustakin kuin mainoksista. On tämä kortteilu tuonut minulle niin ihania ystäviä tosi paljon. Elämä ilman teitä olisi tosi yksinäistä. Lämmin kiitos ja halaukset teille jokaiselle ette arvaakaan kuinka onnelliseksi korttinne minut saikaan. En tähän nimeä ketään kortin lähettäjää erikseen kun osa on jo blogissaan kortin esitellyt vaan laitan ne näytille tässä kaikki yhdessä. KIITOS VIELÄ KERRAN TYTÖT, OLETTE IHANIA.

sunnuntai, 13. toukokuu 2012

Äitienpäivä haaste

Oikein aurinkoista äitienpäivää teille jokaiselle täällä piipahtavalle. Korttitalkoot on järjestänyt meille tällaisen kivan haasteen johon pitää tehdä kukkakortti ja tässä se sitten on.

sunnuntai, 1. huhtikuu 2012

Kakkupala

Mukavaa aurinkoista sunnuntaita. Viime lauantaina Hämeenlinnan tapaamisessa saimme kakkupala haasteen josta oli tarkoitus tehdä rasia. Minähän tapani mukaan teen yleensä aina jotain muuta näissä tapaamisissa. Hilkka vähän sitten potki vauhtia ja sainpas kakkupalan kuitenkin tehtyä, viikko myöhässä. Tätä olikin sitten ihan kiva tehdä ja koristella.

sunnuntai, 25. maaliskuu 2012

TaavaNaisen Miljoonahaaste

Täytyihän nyt sitten minunkin osallistua Taavan Miljoonahaasteeseen johon piti tehdä kortti joka olisi hänen näköinen. Tässä nyt sitten yhdistin kolme eri asiaa. Mietipä Taava mitkä ne ovat? Jotain on mennyt minullekin perille. Oikein paljon onnea blogillesi jatkossakin, sitä sivupalkkia aina välillä täytyy hyödyntää kun kaikki ei pysy päässä.

sunnuntai, 11. joulukuu 2011

P#skarteluhaaste #120

Jospa sitten taas osallistuisin haasteeseenkin välillä. Nyt kun on näitä vanhoja värityksiä tullut tehtyä kortiksi asti niin tämä joulupukki sitten osallistuu tällä kertaa haasteeseen johon pitäisi löytyä vanhoja varastoja.